Kdo si hraje, nezlobí.

Mistrák ve Slavičíně

10.05.2016 00:00

Po vydatném májovém odpoledni jsme vyjeli k dalšímu mistrovskému utkání do Slavičína, kde nás čekal tradiční rival v mladších a vítěz našeho satelitu ve starších.

Týmy jsme rozdělili na mladší,většinou roč. narození 2008 a reprezentanty ,kteří pojedou o víkendu na turnaj do Vídně, kde budou reprezentovat Slováckou Viktorku na mezinárodním turnaji. Chlapci tak měli poslední možnost k vyladění formy a společného sehrání.

Na obou hřištích si naši šikulové počínali velmi zdatně a společně s domácím týmem odehráli velmi dobré utkání bohaté na branky. I když v obraně nám to ještě párkrát zaskřípal nikdo se nezranil a na vrchol celé sezony snad budou chlapci do jednoho stoprocentně připraveni.

V průběhu utkání trenér Valter ml. prostřídal 18 chlapců  a to ještě 2 opory Seba Marušák a kanonýr Áda Kalík od začátku nastoupili za starší přípravku.

Sestava : Koubek, Tyrolt,  Bětík A., Podškubka, Mlček, Berčík, Chovanec, Červenka, Toman, Hřib, Raždík, Chytrý, Ridoško, Bětík L., Valíček, Koudela, Urbánek , Kolínek M.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.