Kdo si hraje, nezlobí.

Satelitové finále přineslo našemu týmu bronzové medaile

30.03.2016 00:00

Velikonoční sobota v Bojkovicích se nesla ve znamení  závěrečného,  šestého kola  satelitního turnaje mladších a starších přípravek, po kterém se již rozdávali diplomy medaile,poháry  a také nějaké dobrůtky na mlsný jazýček. Závěrečné zápasy přinesly celou řadu dramatických situací a týmy Uherského Brodu  a Bojkovic prakticky až do závěrečné ho hvizdu v posledním utkání  bojovaly o konečné 2. místo.  Štěstí se přiklonilo nakonec  chlapcům z Uherského Brodu, kteří získali 2. místo za zcela  suverénním Brumovem a  pouze 3 body před Bojkovicemi  (pokud by rána Michala Ridoška neskončila na břevně, ale v síti Uherského Brodu v zápase, kdy jsme Uherský Brod jasně přehrávali, bylo by pořadí obrácené –ale na kdyby se nehraje).   V závěrečném turnaji potvrdil lídra soutěže  Brumov a s plným bodovým ziskem opět v turnaji zvítězil. Bojkovice získaly 3. místo pouhé tři body za Uherským brodem, ale s dostatečným náskokem za stále se lepšícími Slušovicemi.

Celá soutěž prokázala, že chlapci bojovali velmi urputně, ale čestně a k žádným konfliktním situacím v průběhu celé soutěže nedošlo.  Je vidět, že v našem regionu roste celá řada talentovaných chlapců, kteří jsou zárukou toho, že fotbal – tato nejkrásnější hra na světě,  bude mít stálé pokračovatele.  

Výsledky mladší přípravky SK SV Bojkovice v závěrečném turnaji:

SK SB Bojkovice  -    FC TVD Slavičín                5:0

SK SB Bojkovice  -   FC Slušovice                     1:1

SK SB Bojkovice  -   ČSK Uherský Brod             0:2

SK SB Bojkovice  -   Spart. Val. Klobouky          3:0

SK SB Bojkovice  -    FC ELSEREMO Brumov      0:1

Napínavá soutěž probíhala také  o krále střelců, kdy rovněž až poslední turnaj rozhodl, že plaketu získal Honza Gazdík z Uherského Brodu  - 29 přesných  střel,  před Lukášem Sucháčkem z Brumova, který vsítil o 1 branku méně -28.

Předání cen – diplomů, medailí, pohárů i velikonočních dobrot provedl místopředseda Výkonného výboru SK Slovácká Viktoria Bojkovice pan Pavel Homola, který poděkoval malým fotbalistům za předvedené výkony, ale i trenérům, funkcionářům a neposlední řadě i rodičům za nezištnou podporu  mládežnické kopané a popřál hodně úspěchů v další fotbalové kariéře.

I když na závěrečné hodnocení celé halové soutěže je ještě brzy, můžeme konstatovat, že SK Slovácka Viktoria  Bojkovice jako organizátor satelitních turnajů se zhostil svého úkolu velmi dobře a nás mohou potěšit slova odborníků, bývalých hráčů, trenérů a funkcionářů, ale i rodičů na velmi dobrou   úroveň turnaje v naší krásné  hale, ale i příslib všech týmů, že chtějí  v satelitních turnajích pokračovat i v příštím roce.                                            

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.