Kdo si hraje, nezlobí.

Doma se Slováckem v nových dresech!

06.10.2015 00:00

Po nepříliš vydařeném utkání v Loukách ,kde naši chlapci působili na obou hřištích zakřiknutě a velmi kvalitní soupeř nám uděloval lekci v rychlosti,důrazu, nahrávkách i produktivitě, jsme přivítali v domácí derniéře obávaný celek 1 .FC Slovácko A poskládaný výhradně z hráčů 2007.

To pocítil hlavně mladší tým na hrišťátku ,,U trneček,, kdy naši malí borci měli soupeře ,,plné kecky,, .nejmladší Lukášek Bětík je roč.2010 . Nicméně chlapci statečně bojovali a pod vedením Mirka Valáška vstřelili soupeři dokonce 4 góly !!

Zápas podzimu se ale odehrál na hřišti ,,u cesty,, Naši šikulové včele z oporou v brance Sebou Marušákem na kluky ze Slovácka doslova vletěli jako ,,hladový vlci ,, a po chvilce jsme nasázeli hostům 4 branky. Nejaktivnějším střelcem jako vždy byl Áďa Kalík s Matyáškem Chovancem, pánem na hřišti byla ale naše malá ,,motorová myška,, Ladík Mlček /roč 2008/, který byl kromě branky snad úplně všude. Statečně se rval o každý míč, bránil, útočil,střílel goly. A když ho soupeř nemilosrdně poslal k zemi , za lajnou ukápnul slzu ,otřepal se a za minutu už bojoval na hřišti znovu.

Chlapci ze Slovácka se do poločasu nevzpamatovali a těžce jim trenér vysvětloval jak je možné ,že parta kluků z vesnice jim dává lekci z fotbalovosti.
V druhé půlce jsme polevili a soupeř nám začal goly oplácet a na pár minut nás doslova přitlačil k vlastní brance.

Naši šikulové se nevzdali . Na výsledek se nehraje ,ale kluci zkrátka chtěli dát soupeři více golů .  Začali bojovat ,nahrávat si a více střílet. Nadšení rodičové hnali kluky k brance soupeře a Sebík se parádně rozchytal . Za zmínku stojí krásná střela Matyáška Chovance přímo do šibenice.

Nejlepší utkání sezony zakončili naši borci burácejícím pokřikem cigi-caga a od trenéra Valtra ml. sklidili velkou pochvalu.

Všechny týmy nastoupily v nových žlutočervených klubových dresech, za což patří velké díky především panu Lubomíru Mlčkovi, který z velké části zajistil výrobu a dodání 3 krásných sad pro benjamínky, mladší i starší přípravku.

Děkujeme taky firmám KR Tools a TES Bojkovice za podporu.

Sestava: Marušák - Kalík,Mlček,Tyrolt,Toman,Chovanec
Navíc ještě Áda Bětík musel obětavě doplnit tým starší přípravky.

Pár fotografií najdete ve fotogalerii.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.