Kdo si hraje, nezlobí.

Na Slovácku byl k vidění dobrý fotbal

23.05.2016 00:01

Dnešní utkání proti Slovácku si naši chlapci báječně užili, při krásném počasí na nově zrekonstruovaném stadionu a luxusním pažitu Městského stadionu Miroslava Valenty.

Starší přípravka byla rozdělena na 2 týmy . První tvořili převážně chlapci ročníku 2005,kteří stejně staré soupeře z Uherského Hradiště důrazem a lehkostí v zakončení přehráli.

Druhý tým převážně sestavený z chlapců 2006  ,2007 i 2008 na starší kluky ze Slovácka nestačil ,nicméně za velkou bojovnost v druhé půlce zaslouží pochvalu. Obzvláště Matyáš Chovanec a Matěj Berčík  podnikali  do obrany starších kluků Slovácka nebezpečné průniky. Nicméně chybělo trochu více zkušeností v zakončení.

 

Mladší přípravka rovněž rozdělena na mladší a starší chlapce si počínala podobně. Elitní formace ročníku 2007 pod vedením Adama Kalíka otočila v poločase průběh utkání a s navrátilcem do sestavy Ládíkem Mlčkem přestřílela soupeře . Vzhledem k oslabení o hráče pomáhající starší přípravce a chlapce na marodce nebylo moc možností střídat a navíc zápas se  odehrával v obrovském tempu. Velmi dobře opět zachytal Seba Marušák ale i celému týmu patří absolutorium. Je potěšitelné sledovat jak roste výkon Štěpy Tyrolta ,či nebojácného Marti Podškubky. V dnešním utkání kluci prodali zkušenosti získané na turnaji v Rakousku a šikovného soupeře předčili důrazem  a bojovností.

 

Bohužel jako vraždění neviňátek se podobalo utkání na 4 .hřišti ,kde hráli naši nejmladší, kteří jsou ještě v naprostých začátcích . Jedině Tomáš Raždík  a Maty Urbánek se dokázali prosadit proti soupeři ,který byl herně úplně v jiném levelu.

Opět dobrá zkušenost do budoucna.

 

Celkově jsme zanechali na Slovácku velmi solidní fotbalový dojem  a již teď se těšíme v neděli  do Nové Dubnice na turnaj roč 2008 a v pondělí mistrovské utkání doma s FASTAVEM Zlín ,,A,, od 17,00

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.