Kdo si hraje, nezlobí.

Novoroční srandamače

24.01.2016 00:00

Jako každý rok proběhli ve sportovní hale novoroční srandamače mladší přípravky a benjamínků. Pro velký počet chlapců jsme museli obě tyto události oddělit a zorganizovat zvlášť.

V pátek 15.1 začali svůj souboj proti rodičům chlapci z mladší přípravky. Naše nadějné ročníky 2007 a 2008 předváděli skvělý fotbálek a nedali rodičům žádnou šanci. Po malém občerstvení v hala baru jsme zhodnotili úspěšnou podzimní část sezony 2015/2016, poděkovali maminkám za připravené dobrůtky na stole a slíbili si min. stejně dobrou spolupráci i v jarní části sezony. Je potěšitelné, že v průběhu podzimu se tréninková účast chlapců při počtu 18 pohybovala kolem 80 % !!!

I v mistrovských zápasech naši šikulové nedělali Viktorce žádnou ostudu ,což dokazovali v utkáních především proti Slovácku i FASTAVU Zlín ,kdy soupeře přehráli.

Následující pátek 22.1.  si to s rodiči rozdali  i nejmenší šikulové . Většině našich benjamínků je  teprve 5 let ,ale nadšení s kulatého nesmyslu jim rozhodně nechybí. V průběhu podzimu absolvovali Mikulášský turnaj v Uherském Brodě, kde rozhodně ostudu neudělali .

I tady rodičové přišli hold zkrátka a prohráli i penaltové souboje po skončení utkání . V hala baru u pana Savary naši malí talenti dostali za půlroční snažení malé dárečky s klubovou fotečkou od pana trenéra Valtra ml. Většině  z nich to stejně nestačilo a utekli do haly, kde s nadšením sledovali trénink 1.mužstva pod vedením ligového trenéra pana Kalivody. Pevně věříme ,že tyto fotbalové ikony budou pro chlapce tím správným vzorem a za pár let let je uvidíme ve vyšších kategoriích popř  i jiných, třeba i ligových týmech jako několik z jejich předchůdců.

Mrkněte na pár fotek ve fotogalerii.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.