Kdo si hraje, nezlobí.

Ročník 2008 na turnaji ve Starém Městě na skvělém 2. místě!!!!

29.02.2016 00:00

Chlapci ročníku 2008 se  pod vedení trenéra Valtera ml .   zúčastnili silně obsazeného turnaje ve Starém Městě.

Jednalo se o první společné vystoupení borců , kteří   v příští sezoně budou  reprezentovat mladší přípravku Slovácké Viktorie. Turnaj měl posloužit jako herní obrázek do příští sezóny ,ale  taky  si měli zahrát chlapci ,kteří pravidelně nenastupují v satelitním turnaji. Bohužel 3 šikulové těsně před odjezdem onemocněli a po zranění Tomáška Chytrého hned v prvním zápase, zůstalo trenérovi jen torzo 6 hráčů. Navíc v 1 .zápase byl MFK Vyškov nad síly našeho týmu ,kde kluci srdnatě bojovali ,navíc jak prohru 0:4 to nestačilo. Vyškov od prvního zápasu jasně prokázal kvality o level výše a přihrávky na jeden dva dotyky byly naprosto automatické.

V dalším zápase  naši malí šikulové  v čele s lídrem Ladíkem Mlčkem doslova smetli  Veselí n. Moravou 12 :0

Do konce turnaje už nenašli přemožitele a vezou domů pohár a medaile za krásné 2. místo.

Objevem  se stal Matěj Berčík , talentovaný útočník z Pitína, který  vystřelil 12 góly pozici 2.nejlepšího střelce turnaje.

Nejlepší hráč : Ladík Mlček

Výsledky:

MFK Vyškov   0:4

Veselí n.Moravou 12:0

Hluk  3:2

Buchlovice 6:1

Jiskra Staré Město  1:1

Uherský Brod 2:1

Jiskra Staré Město,,B,,  5:0

střelci: Berčík 12 !!    , Mlček 9, Podškubka 4, Ridoško 4,

Sestava: Raždík - Mlček, Valíček, Podškubka, Ridoško,  Berčík, Chytrý  

Ani ne tak výsledkově, ale herně naši malý šikulové potěšili trenéry Valtra a jeho asistenta Luboše Mlčka . Bojovnost, chuť do fotbalu, hra jeden na jednoho , střelba ze všech pozic předčila všechny soupeře mimo vítěze a dává tak naději do  budoucna. Nicméně kluci musí dále na sobě pracovat a zlepšovat své herní dovednosti.

Již tradičně po úspěšném vystoupení zazněla známá klubová cigi caga a naši malý fotbalisti mohli spokojeně odjet z turnaje domů.

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.