Kdo si hraje, nezlobí.

Satelit pokračoval 2. kolem v Brumově

25.01.2016 00:00

Druhé kolo satelitních turnajů 2016 proběhlo ve sportovní hale v Brumově. Naše mladší přípravka SK SV Bojkovice odehrála tento turnaj v nejsilnějším možném složení a počínala si velmi dobře. Naši chlapci z pěti odehraných zápasu pouze jednou okusili hořkost porážky (s domácím Brumovem), ale v ostatních zápasech se již radovali pouze z vítězství.  Kromě velmi dobrých výsledků potěšila zejména předvedená hra, kdy si chlapci začínají uvědomovat kolektivní pojetí fotbalu a k vidění byly i krásné akce a přihrávky do šancí.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Nejkvalitnější zápas  (a podle pořadatelů i nejlepší z celého turnaje) byl závěrečný zápas naší MP s FC  Slušovice, který rozhodoval o 2. místě v tomto kole. Co se nám nepodařilo zvládnout s Uherským Brodem v prvním turnaji (po porážce až 4. místo),  to naši chlapci nyní zvládli a po závěrečném hvizdu tak mohli zaslouženě oslavovat. V zápase se 3x obracelo skóre: Bojkovice vedli  1:0, Slušovice   otočili na 2:1 pro ně, ale závěr už nenechal nikoho na pochybách, kdo tahá za delší konec provazu. Po drtivém tlaku v samém závěru Laďa Mlček dvěma krásnými góly stanovil, že Bojkovice budou minimálně druhé. Při troše štěstí jsme mohli být i první  to, kdyby Brumov v posledním zápase s  Uherským Brodem nebodoval naplno, což se mu až v samém závěru podařilo. Naše družstvo zcela pravidelně střídalo 2 čtverky a na chlapcích byla vidět jejich chuť a zápal pro hru.

Sestava našeho týmu:                           

v brance: Sebastian Marušák , opět spolehlivý, několika výbornými zákroky tým přípravky podržel

1. čtverka:  Adam Kalík– nejlepší střelec (4 góly) a lídr týmu, Laďa Mlček (3 góly), často z obrany vypomáhal útoku a jeho 2 závěrečné branky byly ukázkou bojovnosti a snahy po vítězství, Dalík Toman spolehlivý v obraně i rychlém přechodu do útoku, Matyáš Chovanec (2 góly),  nejvíce střeleckých pokusů a sám očekává až mu to tam bude padat.

2.  čtverka:  Martin Podškubka - houževnatý obránce, několikrát přešel až před branku soupeře a vystřelil, Michal Ridoško - v obraně bez chyb, nejvíce nahrávek, Míša Kolínek všechno stíhal a dál i krásný gól,  Adam Bětík – svým gólem zahájil destrukci Slavičína, výborný pohyb. 

Výsledky:      Bojkovice – Slavičín                3:0,   g.  Bětík, Chovanec, Kolínek,    

                   Bojkovice- Brumov                 1:4,  g.  Kalík,

                   Bojkovice- Uherský Brod         2:0,  g. Chovanec, Kalík ,         

                   Bojkovice-  Val. Klobouky        2:1,  g.  Mlček, Kalík,   

                   Bojkovice- Slušovice                3:2,  g. Mlček 2, Kalík,

V turnaji získaly chlapci Bojkovic 12 bodů a po dvou turnajích jich mají na kontě již 19.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.