Kdo si hraje, nezlobí.

Na satelitu v Kloboukách se nám příliš nedařilo

14.02.2016 00:00

Třetí kolo satelitních turnajů 2016 proběhlo ve sportovní hale ve Valašských Kloboukách. Tak jak jsem chválil naši mladší přípravku za výborně odehraný turnaj v Brumově (12 bodů), tak výkon chlapců ve Val. Kloboukách byl pouze velmi průměrný a výsledky tomu odpovídají, když chlapci dosáhli pouze na  jedno vítězství, 2 remízy,  2 porážky a získali pouze 5 bodů a 4. místo v turnaji. Neumíme si zhoršený výkon chlapců vysvětlit, zřejmě to bylo tím, že hráli až odpoledne, na což nebyli zvyklí. Hlavně před brankou soupeře chlapci nereagovali včas a celou řadu slibných akcí v každém zápase svou váhavostí promarnili.

Další halový turnaj hraje MP už za týden – 20.2. 2016 dopoledne (zahájení v 8.30 hod.) ve Slavičíně a věřím, že se chlapci poučí a zejména před brankou soupeře projeví více důrazu.

Sestava našeho týmu:                           

 v brance:   Sebastian  Marušák , zavinil penaltu, když chytil míč mimo brankové území,                                                                                      

1. čtverka:  Adam Kalík– 1 gól, což je na jeho kvality málo,  Laďa Mlček  z obrany se tak nevysunoval do útoku, Dalík Toman, tentokrát v útoku, kde se dostal často do gólových šancí, ale chybělo mu trochu štěstí, Štěpán Tyrolt , po počáteční nervozitě se rozehrál k celkem slušnému výkonu,

2. čtverka:  Martin Podškubka – pravidelně se střídal s Tomášem Raždíkem, Michal  Ridoško – dostal se do hodně šancí, ale chyběl mu větší klid, Míša Kolínek  skvěle zahrál proti Slušovicím dal 2 krásné góly ,  Adam Bětík – autor 3 branek a tentokrát náš nejlepší hráč.  

Výsledky:      Bojkovice – Slavičín            1:1,   g.  Bětík,     

                   Bojkovice- Brumov             0:2,                                                                                 

                   Bojkovice- Uherský Brod     0:2,         

                   Bojkovice-  Slušovice          4:0,  g.  Bětík 2 (1 PK), Kolínek 2  

                   Bojkovice- Val. Klobouky     1:1,  g. Kalík,

V turnaji získali chlapci Bojkovic 5 bodů a po dvou turnajích jich mají na kontě již 24.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.