Kdo si hraje, nezlobí.

Satelitní info

04.01.2016 00:00

Vážení rodiče,  

od 9. 1. 2016 se rozbíhají satelitní turnaje mladší a starší přípravky (rozpis turnajů - viz níže Zimní satelity), na které budeme nominovat chlapce, členy týmu přípravek na každý, konkrétní turnaj.                                                                                                                                                    

V  současné době máme v kádru mladší přípravky 18 hráčů, což je počet, který pamatujeme naposled před 13-i lety a za což děkujeme právě Vám, rodičům, že jste chlapcům ukázali cestu na náš stadion a  přivedli je k fotbalu, tomuto krásnému a nejrozšířenějšímu sportu na světě.

Satelitní fotbalové turnaje se hrají v hale systémem 4 + 1 (4 hráči v poli a brankař) a jednotlivý zápas trvá 15 minut. Ideální počet hráčů nominovaných na zápas je 9 hráčů, tj. jedna čtverka hraje a druhá je na střídání + brankař. Tento omezený počet hráčů na jednotlivý turnaj je proto, aby se snížily náklady na přepravu  - doprava se zajišťuje tranzitem  -  8 osob a osobním autem – 4 osoby a také proto, aby hráči byli rovnoměrně vytíženi. Při turnajích nejde ani tak o výsledek (samozřejmě každého potěší, když se vyhrává a dobře se reprezentuje klub a město) ale o to, aby si chlapci zahráli, měli do fotbalu chuť a nebyli „otrávení“, že sedí po většinu hracího času na střídačce.  Na každý turnaj dostanou chlapci s předstihem nominační lístek s pokyny, kdy se odjíždí a kdy bude pravděpodobný čas návratu. V případě, že nominovaný chlapec se nebude moci turnaje zúčastnit, musí ho rodiče bez odkladu omluvit, aby mohl být nominován další chlapec.

Chlapci, na které se snad na halové turnaje nedostane, nemusí litovat, protože jsou pro ně připravena halová přátelská utkání a v jarní části na trávě budou opět hrát vždy 2 družstva a k zápasům nastoupí všichni členové týmu mladší přípravky!                               

Na závěr nám dovolte, vážení rodiče,  popřát Vám vše nejlepší v roce 2016, hlavně hodně zdraví, štěstí a také radosti s drobných úspěchů svých ratolestí na sportovním poli. Ještě jednou Vám děkujeme za Váš přístup k bojkovskému fotbalu a doufáme, že nám budete nakloněni a spolupracovat s námi – SK SV Bojkovice  i v budoucím období.

Lubomír Valter ml.  – trenér ml. přípravky                   

Ing. Jiří Kaplan – asistent  trenéra MP  

Miroslav Valášek – asistent trenéra MP

Mgr. Jan Baier – metodik a správce webu

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.