Kdo si hraje, nezlobí.

Utkání ve Vsetíně

08.09.2015 00:00

V pondělí 7.9. jsme vyjeli k nejdelšímu výletu  za soupeřem na Vsetín. Překvapivě nás přivítalo sluníčko a na Vsetín nezvykle teplé počasí. Chlapce hned u vstupu zarazil umělý trávník na kterém hráli někteří poprvé. Je potřeba dodat, že umělá tráva byla velmi kvalitní a pády byly jak do peřiny :-)


Chlapcům ze začátku dělal problémy míč, který byl rychlejší než by si přáli. I obávaný snajpr Áda Kalík dlouho přemýšlel, jak zkrotit svého kulatého kamaráda, aby mu po druhé kličce neutekl do autu. Naše naděje proto dlouho držel v bráně Seba Marušák a chvílemi musel čarovat, protože ,,áčková,, lajna Vsetína ,která spolu hraje již od 6 let, byla rychlá a na svůj věk překvapovala nezvyklým počtem nahrávek.
V poločase a po změně soupeře již naši starší boys rozjeli svůj obvyklý koncert, hlavně Seba se na to už nemohl dívat z branky a za 10 min nasázel soupeři 4 branky, za zmínku stojí krásná kombinace a na jejím konci Kalík s Marušákem sami na branku nedali golmanovi šanci. V obraně statečně bojoval Martin Podškubka a aktivitou hýřil čerstvý účastník mistrovství republiky v tenise Ladík Mlček.


Mladší borci měli na sebe vyspělejší a zdatnější protihráče, nicméně bojovali jako lvi a dokonce první gol zápasu vstřelil Tomášek Chytrý . Míša Kolínek se rval o každý balon a po zápase musel do sprchy, gumové kuličky, které jsou součástí povrchu hřiště, měl i za ušima.:-)  Pochvala směřuje i pro Štěpána Lišku, který čelil velkému množství střel a zachránil několik jasných golovek.
 

Cesta domů byla veselá , cigi ciga nemohlo chybět, a protože i starší přípravka  soupeře přestřílela ,,body vezeme domu šalalala,,

Další utkání odehrajeme ve Zlíně a čekáme opět plnou podporu rodičů !!!!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.