Kdo si hraje, nezlobí.

Přátelské utkání benjamínků se Slavičínem

07.03.2016 00:00

K prvnímu utkání před vlastním publikem nastoupili naši nejmenší fotbalisti v pátek ve sportovní hale proti stejně starým chlapcům ze Slavičína. Pro mnohé benjamínky to bylo úplně první vystoupení v dresíku slovácké Viktorky . Touha předvést se rodičům ,či prarodičům byla velká a naši šikulové se velmi snažili, na druhé straně stál opravdu dobrý soupeř složený z chlapců 2009 a 2010,který si již dokázal i nahrát. Byť naši prďolové občas připomínali hejno sršňů na jedné  kopě ,bojovností nahrazoval herní nezkušenost začínajících kopálistů. V  brance se překonával Lukášek Bětík a Mireček Zemánek a Matyášek Brhlík.

Nějaké ,,kapříky,, z naší sítě vylovit sice  museli  ,nicméně náš kapitán Matyášek Urbánek se nenechal zahanbit a výborného gólmana Slavičína rovněž několikrát prostřelil. Proto i naši borci včetně slušně zaplněné tribuny mohli zaburácet nejoblíbenější fotbalový pokřik ,, Góóóĺ,,!!!

Po utkání si oba týmy sportovně podali ruce a po odkopaných penaltách došlo k dohodě trenérů ,že na jaro přijedeme na oplátku do Slavičína my a již teď se všichni těšíme. Vzhledem k tomu ,že většina našich chlapců ještě navštěvuje mateřskou školku ,velmi potěšila návštěva paní učitelky Martiny Kuchařové, která skoro po celé utkání držela palce a byla hrdá jak šikovné sportovce ve třídě má. Za velkou snahu kluci od paní učitelky obdrželi sladkou odměnu .

 

Dnes nastoupili:

Lukášek Bětík, Matyášek Brhlík, Mireček Zemánek, Danek Hanáček, Davča Lahuta , Honza Koubek, Matyášek Urbánek, Kuba Hanke, Maxik Ondrůšek, Dominiček Krysten, Davča Valíček, Teo Neveselý.   Chyběl nemocný Davča Šturma

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.